Με Μάρτενς βασικό ο ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα

Φανέλα βασικού στον Μάρτενς αναμένεται να δώσει στον αγώνα της Πέμπτης με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης.Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός που έχει αγωνιστεί σε τέσσερις μόλις αγώνες, εκ των οποίων οι δυο είναι για το κύπελλο, θα αγωνιστεί πίσω από τον Χούσεν, όπως φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ο Γεωργιάδης.

Από τη στιγμή που έμεινε εκτός ο Λίνο και ο Τζαβέλλας είναι τραυματίας, ο Σπυρόπουλος θα είναι στο αριστερό άκρο ενώ φαίνεται πως ο Κατσικάς θα πάρει την ευκαιρία του.

Έτσι ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σκόνδρας με τον Σπυρόπουλο στα άκρα με τους Ινσαουράλδε, Κατσικά στο κέντρο της άμυνας. Ο Κάτσε με τον Νάτχο στα χαφ, μπροστά τους ο Μάρτενς και Λούκας με Στοχ στα πλάγια με τον Χούσεν στην κορυφή.

"Βασικός στόχος το Κύπελλο"
Εν τω μεταξύ, ο Λαζάρ μαζί με τον Βιτόρ βρέθηκαν στην μπουτίκ της ΠΑΕ και υπέγραψαν αυτόγραφα αλλά και βγήκαν και φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Αμφότεροι συμφώνησαν πως τα δυο ματς με τον Ολυμπιακό είναι τα πιο κρίσιμα αφού το κύπελλο είναι ο ξεκάθαρος στόχος για την ομάδα τους.

Ο Ρουμάνος ευχήθηκε να προλάβει και τον πρώτο αγώνα ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα είναι πανέτοιμος για την ρεβάνς:

"Πηγαίνει καλά η αποθεραπεία μου. Σίγουρα θα είμαι έτοιμος στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να προλάβω και το πρώτο παιχνίδι για να μπορεί να υπολογίζει και σε εμένα ο προπονητής" ενώ χαρακτήρισε καθοριστική την επόμενη περίοδο:

"Η περίοδος που διανύουμε είναι καθοριστική για το θεσμό του Κυπέλλου. Σε δύο ματς ματς παίζονται όλα. Μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα, αλλά εκεί υπάρχουν και τα πλέι οφ που θα κριθούν όλα, όμως εμείς θέλουμε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία".

Από την πλευρά του ο Μιγκέλ Βίτορ δήλωσε: "Οι μέρες που διανύουμε είναι καθοριστικές για το θέσμο του Κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί είναι ο βασικός στόχος για εμάς. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μας ενδιαφέρουν τα ματς του πρωταθλήματος. Συμφωνώ με τον Λάζαρ ότι θα κριθούν όλα στα πλέι οφ, γι’ αυτό και λέω ότι το πρώτο για εμάς είναι το Κύπελλο".

Σχετικά άρθρα