Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αποκάλυψη: 100 βιομήχανοι και εφοπλιστές λάδωναν πολιτικούς
Αποκάλυψη: 100 βιομήχανοι και εφοπλιστές λάδωναν πολιτικούς thumbnail

Αποκάλυψη: 100 βιομήχανοι και εφοπλιστές λάδωναν πολιτικούς

ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ, πληροφορηθήκαμε ότι ταχυδρομήθηκε και ήδη θα βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ογκώδης φάκελος, μέσα στο οποίον υπάρχει επιστολή – βόμβα που περιλαμβάνει ονόματα επιχειρηματιών που ΛΑΔΩΝΑΝ συνήθως 15-20 μέρες πριν από τις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 και μετά, με τεράστια ποσά, κόμματα και πολιτικούς.
Στην επιστολή αναφέρονται και περιγράφονται συγκεκριμένα στοιχεία κάποια από τα οποία είναι και σπαρταριστά, όπως π.χ. το άγριο ΚΑΨΟΝΙ που έκανε μεγάλος επιχειρηματίας, σε δύο από τους εκπροσώπους – ταμίες του ΠΑΣΟΚ που πήγαν να πάρουν χρήματα, λίγες μέρες πριν κερδίσει τις εκλογές η Ν.Δ. και ο Μητσοτάκης.
Στο γραφείο του εν λόγω επιχειρηματία – μεγάλου φαταούλα – είχαν πάει γύρω στις 15 Μαρτίου 1990 στις 1 το μεσημέρι ΔΥΟ ανώτατα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που επί χρόνια ήταν αρμόδιοι να "μαζεύουν" λεφτά για το κόμμα, στο οποίο ποτέ φυσικά δεν έφθαναν όλα, αφού περνούσαν πρώτα από τα χέρια του εκάστοτε αρχηγού ο οποίος τα… ευλογούσε και επειδή δεν είχε τις ικανότητες του Χριστού που ό,τι έπιανε το αυγάτιζε, αυτοί το μίκραιναν, ίσως γιατί θα… βούταγαν μερικές από τις δωρεές και θα τις έβαζαν στις τσέπες τους.
Και ενώ όλες τις άλλες φορές ο εν λόγω… εθνικός επιχειρηματίας τους έμπαζε αμέσως στο γραφείο του, τους αγκάλιαζε, τους φιλούσε και τους παρέδιδε αμέσως, όχι τη μαύρη τσάντα, αυτός είχε τη συνήθεια να βάζει τα λεφτά μέσα σε σάκους από αυτούς που χρησιμοποιούσαν οι ναύτες στο Πολεμικό Ναυτικό ίσως για να δείχνουν μεγαλύτερο μπούγιο, τούτη τη φορά τους είχε αφήσει έξω και περίμεναν…
Ξέρετε πόσο κράτησε το καψόνι 3 ολόκληρες ώρες…. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας γνώριζε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχανε τις εκλογές του Απριλίου 1990 και είχε ήδη διπλαρώσει τον Μητσοτάκη και ήλπιζε μήπως "θύμωναν" οι ΠΑΣΟΚοι και έφευγαν, για να γλυτώσει τα χρήματα που θα τους έδινε. Αλλά οι ΠΑΣΟΚοι που δεν καταλάβαιναν από φιλότιμο,… ήταν άλλωστε και απένταροι και έφαγαν το στραπάτσο αδιαμαρτύρητα. Βέβαια ο κόπος τους δεν πήγε χαμένος. Πήραν το ¼ από ό,τι περίμεναν, αλλά με την αφραγκία που είχε τότε το ΠΑΣΟΚ και ο Αρχηγός του, καλά ήταν και αυτά…
Ο ίδιος επιχειρηματίας στη συνέχεια έφτυσε αίμα μέχρι να εξαγοράσει ένα βουλευτή – που γύρευε πόσο του στοίχισε – για να φθάσει ο Μητσοτάκης τις 151 ψήφους… (Αυτό δεν αναφέρεται στην επιστολή, αλλά το ξέρουμε εμείς).
Στην ίδια επιστολή υπάρχει και λίστα με ονόματα βιομηχάνων, εφοπλιστών, μεγαλοεργολάβων, τραπεζιτών, εμπόρων όπλων και αεριτζήδων – άνθρωποι δηλαδή, που έστησαν "δουλειές" ή έβγαλαν μεγάλα δάνεια και οικονομούσαν πολλά χρήματα από τις μίζες.
Στη χώρα μας από το 1974 μέχρι σήμερα έχουν γίνει 15 Εθνικές εκλογές, 7 Ευρωεκλογές και 14 Δημοτικές εκλογές. Στις 36 αυτές σκληρές αναμετρήσεις που το χρήμα έρεε άφθονο, όχι μόνο μεταξύ των κομμάτων αλλά και μεταξύ των υποψηφίων και συνυποψήφιων, ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ, π.χ. για κάθε εθνική εκλογή το κόστος ξεπερνούσε τα 15 – 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές. Σκεφθείτε ΠΟΣΑ χρήματα από τα… κλεμμένα έπρεπε να μαζεύουν τα κόμματα και κυρίως τα δύο μεγάλα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Αυτά τα λεφτά τα έδιναν οι μεγαλοαπατεώνες που έπαιρναν τις μεγάλες κρατικές δουλειές, τις προμήθειες, τις εργολαβίες και τους εξοπλισμούς.
Αυτοί οι κύριοι, όλοι τους καλά παιδιά, ο ένας… χειρότερος από τον άλλο, με τον καλλίτερο να έχει… σκοτώσει τη μάνα του!… Όταν έδιναν 100 δραχμές στο κόμμα, έπρεπε να βγάζουν από τις δουλειές που θα έπαιρναν τουλάχιστον 1.000 δραχμές. Δέκα φορές επάνω από αυτά που είχαν δώσει. Αυτή ήταν η ταρίφα.
Για σκεφθείτε τις τεράστιες συγκεντρώσεις, την τζάμπα μεταφορά ανθρώπων όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από τα πέρατα του κοσμάκη.
Θυμηθείτε τις αφίσες, σε τοίχους, σε κολώνες και σε μάνδρες όλων των πόλεων της χώρας, θυμηθείτε ακόμα το βομβαρδισμό διαφημίσεων που μας έκαναν από εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Θυμηθείτε τα εκλογικά κέντρα που έφτιαχναν και θα καταλάβετε πόσο πληρώναμε όλο αυτό το πανηγύρι για να επανεκλεγούν οι γνωστοί ψεύτες και κλέφτες πολιτικοί.


Κάρφωμα ή αγανάκτηση;


Η καταγγελία που στάλθηκε στον εισαγγελέα, από άνθρωπο που όπως λέγεται ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ από μέσα τα γεγονότα οφείλεται, είτε στην αγανάκτησή του για το σημερινό σημείο εξαθλίωσης που έφθασε η χώρα και μας επηρεάζει όλους, είτε μπορεί να στάλθηκε από κάποιον από τους κλεισμένους στη φυλακή πολιτικούς για εκδίκηση. Ό,τι και να συμβαίνει, εάν τα πράγματα έχουν έτσι όπως τα γράφουμε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό όχι γιατί θα μάθουμε, ακριβώς πλέον ΠΟΙΟΙ και με ΠΟΣΑ λεφτά μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες ΛΑΔΩΝΑΝ κόμματα και πολιτικούς αλλά και γιατί η Κοινή Γνώμη θα μάθει ΠΟΙΟΙ έπαιρναν τα δημόσια έργα και τις κρατικές προμήθειες και πόσο τα ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ όλοι αυτοί οι απατεώνες.


Έπρεπε να είχαν κινηθεί και από μόνοι τους οι εισαγγελείς


Τα περισσότερα από αυτά που γράφουμε είναι γνωστά στη χώρα και με διάφορα μισόλογα ή υπονοούμενα έχουν γραφτεί στις εφημερίδες. Εχουμε δε τη γνώμη αν ο εισαγγελέας καλούσε στο γραφείο του, ΟΛΟΥΣ τους ΤΑΜΙΕΣ και τους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ των κομμάτων και τους ρωτούσε που έβρισκαν τόσα λεφτά 15 – 20 δισεκατομμύρια για κάθε εκλογική αναμέτρηση, το μυστήριο τώρα θα είχε λυθεί…


 


Πηγή: www.kontranews.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X