Κάκογλου ο διάδοχος του Σούλη

Με προπονητή τον Φόρη Κάκογλου, που παρουσιάστηκε από τον Γιώργο Φοιρό στους ποδοσφαιριστές του Άρη, στην προπόνηση της Πέμπτης θα αγωνιστεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Super League
Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Super League ο Άρης θα αγωνιστεί με τον Φόρη Κάκογλου στην άκρη του πάγκου του. Πρόκειται για τον τεχνικό υπεύθυνο των ακαδημιών που στη σημερινή προπόνηση τον παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας στους ποδοσφαιριστές της.

Την επίβλεψη της πρώτης προπόνησης μετά την παραίτηση του Σούλη Παπαδόπουλου, ανέλαβαν οι Γιώργος Φοιρός και Νίκος Παπαδόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων), αλλά και ο Φόρης Κάκογλου παρουσία επίσης των Δημήτρη Μπουγιουκλή και Κυριάκου Μπιμπισίδη.

Ο Κάκογλου είναι τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη και έχει δίπλωμα UEFA-PRO, και θα δηλωθεί ως πρώτος προπονητής. Αλλωστε είναι αυτός, που δηλωνόταν ως πρώτος προπονητής του Αρη, αφού ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει στην κατοχή του δίπλωμα UEFA-PRO. Η επιλογή του είχε να κάνει από την στιγμή που δεν προχώρησε η προώθηση του Νίκου Πασσιαλή και θα συνεχίσει στην Κ-20.

Στην ομιλία του ο Φοιρός σε γενικές γραμμές ζήτησε στα τρία τελευταία παιχνίδια άπαντες να κρατήσουνε ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ θα υπάρχει και νέα ενημέρωση για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν μέχρι και τυπική ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς.

Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο Νέο Ρύσιο, δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Ρουμπέν Πουλίδο, Νταβίντ Αγκάνθο, Ανδρέας Τάτος, Μιχάλης Γιαννίτσης και Μπάμπης Οικονομόπουλος. Κι όσο για την αυριανή θα γίνει στις 11:30 στο «Κλέανθης Βικελίδης».

Σχετικά άρθρα