Τάρτα με φέτα, λιαστή ντομάτα και ελιές

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη ζύμη</span><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια αλεύρι</span><br /><span style="font-size: medium;">30 γραμμάρια ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια νερό</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγο ξίδι</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη γέμιση</span><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια φέτα</span><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια ελιές καθαρισμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια γραβιέρα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη</span><br /><span style="font-size: medium;">6 λιαστές ντομάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">Θυμάρι</span></p>
<p><br /><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη ζύμη</span><br /><span style="font-size: medium;">Φτιάχνουμε μία εύπλαστη ζύμη ανακατεύοντας το αλεύρι με το λάδι, το νερό, το αλάτι και το ξύδι  και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αλευρώνουμε το πάγκο εργασίας που θα δουλέψουμε και ανοίγουμε το φύλλο με το πλάστη. Κατόπιν το φορμάρουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το τρυπάμε σε διάφορα σημεία με το πιρούνι.</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη γέμιση</span><br /><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε τη γέμιση, δηλαδή την τριμμένη ντομάτα, τη λιαστή ντομάτα σε κομματάκια, τη φέτα και τέλος τη γραβιέρα, το θυμάρι και τις ελιές.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα