Ο Χίντινγκ στην Εθνική Ολλανδίας

Όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο Γκους Χίντιγκ θα αναλάβει να οδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας στα τελικά του Euro 2016.Ο Γκους Χίντινγκ θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αντικαθιστώντας τον Λουίς φαν Χάαλ, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικό θα ξανακαθίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά από 16 χρόνια και το Μουντιάλ της Γαλλίας έχοντας ως βοηθούς αυτή την φορά τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Ντάνι Μπλιντ και Ρουντ φαν Νιστελρόι. Θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ‘οράνιε’ από την 1η Αυγούστου προετοιμάζοντας την ομάδα για το Euro 2016, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομοσπονδίας φιλοξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του προσεχούς τεχνικού της Εθνικής Ολλανδίας.
‘Είναι τιμή μου να επιστρέψω ως προπονητής στην Εθνική ομάδα. Ο Ντάνι Μπλιντ και ο Ρουντ φαν Νιστελρόι θα είναι δίπλα και θα είμαστε μια δυνατή ομάδα με πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις και εμπειρία. Θέλουμε να δώσουμε ένα μακροπρόθεσμο ποδοσφαιρικό όραμα στην ολλανδική ομάδα’

Σχετικά άρθρα