Επέστρεψε ο Σιόβας!

Χαμόγελα έφερε στο Ρέντη η επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, μετά από περίπου 3 μήνες απουσίας! Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού του, αλλά και του χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί στις 11 Ιανουαρίου για να αποκατασταθεί η ζημία στον έξω σφύρο, μπήκε την Παρασκευή (28/3) σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα. Συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ενώ στο τέλος έκανε έξτρα ατομικό.

Από ‘κει και πέρα, ο Ανδρέας Σάμαρης αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ματς στην Τρίπολη και την Παρασκευή προφυλάχθηκε, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Σαβιόλα έκανε ατομικό στο γήπεδο και με μπάλα. Αερόβιο στο γήπεδο έκαναν οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Ερνάν Πέρεζ, ο οποίος είχε μείνει εκτός αγώνα με τον Αστέρα, λόγω του σκληρού μαρκαρίσματος από τον Σαρρή στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Πέρα από τον Ιμπαγάσα, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι έτοιμοι για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (2/4).

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και καλής κυκλοφορίας, πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και τελειώματα φάσεων με σέντρες από τα πλάγια και κάθετες μπαλιές.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ και ο βοηθός του Βίκτορ, έμειναν με τους Βαλντέζ, Πέρεζ, Βέργο, Τσόρι και έκαναν έξτρα προπόνηση στην τελική προσπάθεια.

Η προπόνηση του Σαββάτου (29/3) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Σχετικά άρθρα