Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Δες τo μυστικό των Ιαπώνων στο σεξ, μέσα σε ένα κόμικ!
Δες τo μυστικό των Ιαπώνων στο σεξ, μέσα σε ένα κόμικ! thumbnail

Δες τo μυστικό των Ιαπώνων στο σεξ, μέσα σε ένα κόμικ!

Ελάχιστα γνωρίζουμε οι δυτικοί για το πώς αντιλαμβάνονται οι Ιαπωνέζοι τον έρωτα και το σεξ. Το βιβλίο "Step up Love Story" έχει ξεπουλήσει 16 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία και είναι ένας οδηγός που μας ξεναγεί στις χαρές αλλά και τις δυσκολίες της σεξουαλικής ζωής. 


Ο ήρωας του βιβλίου είναι ένας νέος άντρας με συνεχή στύση και το μόνο που σκέφτεται είναι η εκσπερμάτιση. Μέσα από τις ερωτικές περιπέτειές του αντιλαμβάνεται πως το σεξ έχει νόημα όταν περιλαμβάνει και τους δυο- όταν ο άνδρας δηλαδή ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη δική του ικανοποίηση αλλά και για την ικανοποίηση της συντρόφου του. Έτσι μόνο έχει νόημα ο πόθος για έρωτα.Τα κόμικ του "Step up Love Story", παρά to γεγονός ότι εκ πρώτης όψεως φαίνονται πορνογραφικά μιλούν ξεκάθαρα για τον καθοριστικό ρόλο του σεβασμού ανάμεσα στους εραστές, για την προσοχή που ο ένας οφείλει στη σεξουαλικότητα και όχι μόνο του άλλου, για την αξία του μοιράσματος της ηδονής. Φαίνεται πως οι Ιαπωνέζοι γνωρίζουν καλύτερα από κάθε δυτικό, το μυστικό που μπορεί πραγματικά να φέρει κάποιον σε σεξουαλική έκσταση και να λύσει πολλές σεξουαλικές δυσκολίες ανάμεσα στο ζευγάρι.Εκχιμάιαι ότι το 10-20% των αντρών έχουν παρουσιάσει πρόβλημα στύσης σε κάποια χρονική περίοδο της ζωής τους ενώ 1 στις 7 γυναίκες αναφέρει  πως δεν καταφέρνουν να έχουν οργασμό.


 


Τι πρέπει να κάνεις όταν ένα σεξουαλικό πρόβλημα προκύψει.


Όπως επισημαίνει ο δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος, ανδρολόγος, πρόεδρος της Ε.Μ.Α.Σ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας): "Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση μιας σεξουαλικής δυσλειτουργίας είναι να μιλήσει στον κατάλληλο ειδικό. Εάν, π.χ., ένας άντρας έχει μειωμένη ερωτική επιθυμία, πρόβλημα εκσπερμάτισης το καλύτερο είναι να απευθυνθεί σε έναν ουρολόγο – ανδρολόγο.


Εάν τα αίτια είναι οργανικά, θα υποδείξει την ανάλογη θεραπεία (π.χ. κάποιο από χα γνωστά χάπια ή κάποια συνδυασμένη θεραπεία,  ανάλογα με το είδος και την πολυπλοκότητα τns σεξουαλικής διαταραχής).


Εάν όμως κρίνει όχι χα αίτια είναι ψυχογενή,  θα παραπέμψει τον ενδιαφερόμενο στον ειδικό ψυχοθεραπευχή. Ο γυναικολόγος, επίσηε, με ορισμένες ειδικέΞ εξεχάσεΐ5 θα διαγνώσει εάν πίσω από χη σεξουαλική διαχα-ραχή (π.χ. πόνο καχά χην επαφή) κρύβεται κάποιο οργανικό πρόβλημα (χο οποίο θα ανχιμεχωπισχεί φαρμακευτικά ή χειρουργικά) ή αν η γυναίκα για το συγκεκριμένο πρόβλημα χρειάζεται μόνο ψυχοθεραπεία".


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X