Εκλεισε το deal για τον Σβάρνα στην ΑΕΚ, τον ανακοίνωσε η Τριγλία

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο 16χρονος αμυντικός Σωτήρης Σβάρνας της Τριγλίας Ραφήνας, ο οποίος θα συναντηθεί την Παρασκευή (28/3) με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ στην Πάτρα όπου βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής νέων για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης δεν θέλησαν να περιμένουν την επιστροφή του 16χρονου από την Πάτρα, όπου βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής ομάδας νέων και ως εκ τούτου θα ταξιδέψουν μαζί με τους εκπροσώπους της Τριγλίας στην πόλη, προκειμένου ο Σβάρνας να υπογράψει σήμερα (28/3) το συμβόλαιό του για το τυπικό της υπόθεσης.
Τη συμφωνία έχει ήδη επικυρώσει ο πατέρας του, ο οποίος συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/3) με τους εκπροσώπους της Ένωσης στα γραφεία της ομάδας στα Σπάτα, υπογράφοντας πρώτος το συμβόλαιο του γιου του, που είναι ανήλικος. To παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Τριγλίας με την ομάδα της Ραφήνας να ανακοινώνει την μεταγραφή του νεαρού παίκτη στην ΑΕΚ…

"Ανακοινώνεται ότι σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαχολάκης Γεώργιος συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΑΕΚ και υπέγραψαν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σβάρνα Ευστράτιου στην ΑΕΚ. Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την 01/07/2013.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας αισθάνεται υπερήφανο που ένα ακόμη παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και να τιμήσει τον σύλλογο που τον ανέδειξε, ευχαριστεί τον αθλητή για όσα πρόσφερε στο σωματείο μας και του εύχεται ότι το καλύτερο και σπουδαιότερο στην καριέρα του".