Μάντζιος: Η ομάδα ξέρει να ανταποκρίνεται και στα δύσκολα

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο προπονητής του Πανθρακικού ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Ο Ακής Μάντζιος τόνισε πως η ομάδα του ξέρει να ανταποκρίνεται κόντρα σε αντιπάλους που καίγονται για βαθμούς, όπως η Ελαφρά Ταξιαρχία και έδωσε σύνθημα νίκης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ακης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου:
"Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και είναι ένα παιχνίδι που θα έχει πολλές ομοιότητες με αυτό απέναντι στον Άρη αφού και πάλι θα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Απόλλωνας έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, που στηρίζεται πολύ σε σέντρες και γεμίσματα, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτές τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν.

Η ομάδα όμως ξέρει να ανταποκρίνεται και στα δύσκολα και το απέδειξε την Πέμπτη και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχαμε έναν αντίπαλο που καιγόταν για τη νίκη και κάτω από δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: "Τιμωρημένους δεν έχουμε, κάποια προβλήματα υπάρχουν, σίγουρα θα είναι εκτός ο Ντιόγκο και θα περιμένουμε κάποιους παίχτες ως την Κυριακή. Ο Κάσες έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του αλλά δε θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του".

Σχετικά άρθρα