ΟΦΗ: Χωρίς Ζόρο στην Λιβαδειά

Στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών (συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες) ο Μάρκ Ζόρο, όπως αποφάσισε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Σα Πίντο.
Ο αμυντικός του ΟΦΗ θα αγωνιστεί στο παιχνίδι που μεσολαβεί με την Ξάνθη στο Γεντί Κουλέ και αυτό θα είναι το τελευταίο του φετινό παιχνίδι.

Ετσι, μετά τον Περογαμβράκη που ταλαιπωρείται απο θλάση ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί κόντρα στον Λεβαδειακό και χωρίς τον βασικό του κεντρικό αμυντικό, καθώς αυτή ήταν η απόφαση που έλαβε ο Σα Πίντο.

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ. Με αυτό τον τρόπο ο Σα Πίντο επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την καλή εμφάνιση του β’ ημιχρόνου, τη μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0 την Τετάρτη στο Γεντί Κουλέ και την επιστροφή στην έκτη θέση.

Αλλά και παράλληλα τους έδωσε ανάσες βλέποντας τη μεγάλη κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος.

Η μίνι προετοιμασία ενόψει Λεβαδειακού θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί ταυτόχρονα το Σάββατο (29/03) με πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Μετά το τέλος αυτής θ’ ανακοινωθεί η αποστολή που θα «πετάξει» για την Αθήνα και από κει θα μεταβεί στη Λιβαδειά για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς την Κυριακή (30/03, 17:15 – Novasports 2).

Σε αυτή θα βρίσκεται και ο Κώστας Μπανούσης που εξέτισε την ποινή του με τον Ατρόμητο.

Σχετικά άρθρα