Ματιές της ΑΕΚ σε Γεωργιάδη και στο… βάθος Τζιμπούρ

Η περίπτωση του 26χρονου Γιώργου Γεωργιάδη, που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.Σύμφωνα με την "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ", στην Ένωση εξετάζουν εκ νέου σοβαρά το ενδεχόμενο να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι, καθώς παίζει σε μία θέση που η ΑΕΚ έχει ανάγκη (εξτρέμ).

Ο Γεωργιάδης μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως είναι ένας παίκτης που στον ΠΑΟΚ λόγω συγκηριών δεν έχει καταφέρει να δείξει όσα μπορεί.

Ο μόνος ενδοιασμός στα Σπάτα είναι με το γεγονός ότι ο Γεωργιάδης στην τριετία του ΠΑΟΚ είχε ελάχιστα παιχνίδια. Έχουν λοιπόν, στα υπ’ όψιν τους στην ΑΕΚ τον 26χρονο εξτρέμ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Ο Τζιμπούρ δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί στην Αγγλία και πλέον δεν νιώθει καλά. Ο πρώην πλέον, προπονητής της Νότιγχαμ Μπίλι Ντέιβις, ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει ανοικτά για την δυσκολία στην προσαρμογή του Αλγερινού. Ενώ πλέον αυτό βγαίνει και μέσα από το περιβάλλον του Τζιμπούρ.

Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το χθεσινό δημοσίευμα της Le Buteur με τίτλο "του Τζιμπούρ δεν του αρέσει πια η Νότιγχαμ". Πρόκειται για μια εφημερίδα που είναι προνομιακή συνομιλήτρια του Αλγερινού επιθετικού. Και άλλωστε για το ρεπορτάζ επικαλείται το περιβάλλον του παίκτη.

Είναι λοιπόν γνωστό πως είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία του Τζιμπούρ, που όταν δεν περνά κάπου καλά, είναι δεδομένο πως θα φύγει. Ενώ στο δημοσίευμα της αλγερινής εφημερίδας, γινόταν και λόγος για τις σκέψεις επιστροφής στην Ελλάδα.

Βέβαια, ακόμα και αν ο Αλγερινός φύγει από την Νότιγχαμ το καλοκαίρι, εξακολουθεί να αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση, οποιαδήποτε προσπάθεια να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα. Από την άλλη όμως, με τον Τζιμπούρ ελεύθερο και με σκέψεις επιστροφής στην Ελλάδα, μπορούν να μπουν οι βάσεις για ένα μεγάλο κόλπο του Μελισσανίδη.

Σχετικά άρθρα