Υπό παρακολούθηση ο Κούρντι

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τον Αμίρη Κούρντι, ο οποίος αγωνίζεται τόσος ως δεξιός μπακ, όσο και ως αμυντικός χαφ.Ο 22χρονος παίκτης του Πανιωνίου έχει γεμάτη σεζόν με τους Νεοσμυρνιώτες (29 συμμετοχές), το όνομά του ακούστηκε το περασμένο διάστημα και για την ΑΕΚ, ωστόσο ούτε τους Πειραιώτες αφήνει αδιάφορους τα ως τώρα πεπραγμένα του, όπως αναφέρει ο "Γαύρος".

Μπορεί εξάλλου να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός μπακ, όσο κι αμυντικός χαφ, γεγονός που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη "μετοχή" του και τον άλλο μήνα θα αποφασίσουν στον Ολυμπιακό αν κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΡΗ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Μίτσελ ετοιμάζει αλλαγές στον αγώνα με τον Αρη, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου Μανωλάς και Μαρκάνο τα… μούσκεψαν με τους Αρκάδες, ενώ πιθανότατα θα επιστρέψουν στην 11άδα οι Τσόρι και Εντινγκά που πήραν… ανάσες την Τετάρτη.

Σχετικά άρθρα