Πρόβα για τα πλέι οφ

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό απόψε (29/3, 19:30GR) στο Περιστέρι, σε μια καλή… πρόβα για τις μάχες που θα δώσουν οι δύο ομάδες, μαζί με τον ΠΑΟΚ βέβαια, στα πλέι οφ.Τη νίκη που θα του επιτρέψει να ξεφύγει ξανά τρεις βαθμούς, αλλά και να καταγράψει ένα ακόμα εντυπωσιακό ρεκόρ, αυτό της αήττητης έδρας στην κανονική διάρκεια θέλει ο Ατρόμητος εναντίον του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι προέρχονται από σερί 8 αγώνων (7 νίκες και 1 ισοπαλία), δίχως ήττα και οι Περιστεριώτες φιλοδοξούν να βάλουν στοπ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος έχει όλα του τα όπλα στη διάθεσή του, καθώς εξέτισαν και επανέρχονται οι Παπαδόπουλος, Γκαρσία και Νάστος, ενώ και ο Ναπολεόνι που ταλαιπωρήθηκε από ίωση είναι απολύτως καλά.

Ο Καστοριανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους κυανόλευκους με σύστημα 4-4-1-1. Ο Τσέναμο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Φυτανίδη, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη στην άμυνα. Οι Μπρίτο, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραμάνος τετράδα στην μεσαία γραμμή και ο Ούμπιντες σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παπαδόπουλο.

Η παράδοση δεν είναι καλή για τον Ατρόμητο, που μετράει μόλις μία νίκη στις προηγούμενες δεκατρείς αναμετρήσεις στην έδρα του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό! Πριν από εννέα χρόνια και συγκεκριμένα, στις 3 Δεκεμβρίου του 2005 με γκολ του Γιώργου Κορακάκη και τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο η ομάδα του Περιστερίου πανηγύρισε τη μοναδική νίκη επί των πρασίνων.

Μεγάλη ευκαιρία αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.  Οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία να φύγουν με το διπλό από τα δυτικά προάστεια και να πάρουν προβάδισμα ενόψει πλέι οφ, ενώ παράλληλα θα στείλουν το μήνυμα στον αντίπαλό τους πως η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ τους ανήκει.

Ο Παναθηναϊκός δεν κυνηγά απόψε στο Περιστέρι μόνο την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και τη διεύρυνση του αήττητου σερί του σε εννέα αγωνιστικές. Κυνηγά ένα ακόμη ρεκόρ, ασυνήθιστο μεν, αλλά άκρως ενδεικτικό της φετινής του ανταγωνιστικότητας.

Οι πράσινοι έχουν καταφέρει να νικήσουν όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα και η μοναδική που απομένει είναι ο Ατρόμητος, με τον οποίον εκτός όλων των άλλων είναι ισόβαθμος στον βαθμολογικό πίνακα και πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπος και στη διαδικασία των πλέι οφ. Οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο με 2 γκολ του… Κινέζου πλέον Ιγκλέσιας!

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα της 11άδας, ο Αναστασίου σκέφτεται να αφήσει εκτός του αγώνα με τον Ατρόμητο τον κορυφαίο παίκτη του ματς της Τετάρτης κόντρα στην Καλλονή, το Νίκο Καρέλη και να παρατάξει την ομάδα του με πιο φρέσκα πόδια.

Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι οι Μπεργκ, Ζέκα, Αμπέντ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, οι οποίοι πήραν τις ανάσες τους απέναντι στην ομάδα της Λέσβου στον αγώνα της Λεωφόρου. Οι υπόλοιποι έξι είναι αυτοί που ξεκίνησαν με την Καλλονή. Πρόκειται για τους Καπίνο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν.

Σχετικά άρθρα