Μνηστήρες από Αγγλία για Κάμπελ

Δύο αγγλικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ σύμφωνα με πληροφορίες κοσταρικανής ιστοσελίδας
Η κοσταρικανή εφημερίδα "Al Dia",  αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της, ότι οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Τζόελ Κάμπελ  στην Ευρώπη έχουν αναγκάσει δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να ενδιαφερθούν έντονα για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, που τον έχει αποκτήσει δανεικό από την Αρσεναλ.

Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι μία από τις δύο αυτές ομάδες είναι ανάμεσα στις δέκα πρώτες στην συνολική κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ όπως διαμορφώνεται αυτή την στιγμή.

Η "Al Dia" φιλοξενεί δηλώσεις δημοσιογράφου της αγγλικής "Sun", ο οποίος αναφέρει: "Όλοι θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιες ομάδες τον θέλουν. Ξέρω από ό,τι έχει ειπωθεί, ότι ο Βενγκέρ τον θέλει στην Άρσεναλ για την ερχόμενη περίοδο. Έπαιξε πολύ καλά σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμεινα έκπληκτος".

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Τζόελ Κάμπελ αλλά κατά πάσα πιθανότατα το μέλλον του Κοσταρικανού ανήκει στο Νησί

Σχετικά άρθρα