Βεργέτης: Τρεις επισκέψεις, τρία γκολ ο Πανιώνιος

Στην αποτελεσματικότητα του Πανιωνίου και την αστοχία των δικών του παικτών στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης προσπαθώντας να εξηγήσει την βαριά ήττα του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη
"Σε μεγάλο διάστημα είχαμε τον έλεγχο στη διαχείριση του αγώνα, αλλά δεν είχαμε επιθετικές αποφάσεις και εκτελέσεις. Ο Πανιώνιος στις τρεις πρώτες επισκέψεις, έβαλε τρία γκολ που μας έφερε με την πλάτη στον τοίχο.

Θέλαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα, να βάλουμε νέα πρόσωπα για να έχουμε φρεσκάδα και δύναμη. Δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα.

Για την κακή εικόνα του Αστέρα, δήλωσε: "Στα αμυντικά κενά θα σταθώ. Δεν είχαμε συγκέντρωση όταν χάναμε τη μπάλα. Πρέπει να ξαναδούμε τα γκολ για να έχουμε καλύτερη άποψη. Προτίμησα να βάλω παιδιά ξεκούραστα γιατί όταν έχεις παίξει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι φυσιολογικό να έχεις αδειάσει. Αυτό φοβήθηκα και έβαλα φρέσκα παιδιά.

Έχουμε παιδιά τα οποία είναι κοντά στην ενδεκάδα. Δεν είναι εκτός ομάδας. Υπάρχουν στοιχεία θετικά στον αγώνα, όπως η κατοχή της μπάλας. Δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια στην επίθεση. Δεν είχαμε οργάνωση όταν χάναμε τη μπάλα, γεγονός που πληρώσαμε. Είδαμε κάποια θετικά στοιχεία από κάποια παιδιά…".

Σχετικά άρθρα