Αραβίδης: Τιμάω τη φανέλα του Πανιωνίου, θα δούμε για το μέλλον

Ο Χρήστος Αραβίδης τόνισε μετά την πολύτιμη νίκη επί του Αστέρα πως υπήρχε άγχος στον Πανιώνιο, αλλά και σιγουριά για το τρίποντο
Ο έλληνας επιθετικός μίλησε για τον τρόπο, που (δεν) πανηγύρσε το γκολ του, επεσήμανε πως έχει ψηλά τον Πανιώνιο και τιμάει τη φανέλα του, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Χαρακτηρίζω πολύ σπουδαία αυτή τη νίκη για την ομάδα μας. Ήμασταν σίγουροι πριν μπούμε στο γήπεδο πως θα τα δίναμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Όπως είπατε οι 3 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για την επίτευξη των στόχων μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ελπίζω με κάποιο συνδυασμό τις επόμενες μέρες να σωθούμε και μαθηματικά. Από κει και πέρα έχουμε δυο παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος και έχουμε ακόμα δρόμο για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.
Είχαμε και άγχος και πίεση γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά ήμασταν σίγουροι για τις δυνατότητες μας είχαμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα και βγήκε η δουλειά μας στο γήπεδο και καταφέραμε να έχουμε ένα ήσυχο απόγευμα, αλλά κάναμε και λίγο συντήρηση δυνάμεων προς το τέλος, καθώς έχουμε δυο παιχνίδια ακόμα.

Δεν υπήρχε λόγος που δεν πανηγύρισα απλά μου βγήκε μια πίεση παραπάνω που είχα από όλα όσα τραβάμε όλο το χρόνο καθώς παλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες που μόνο εμείς το ξέρουμε αυτό. Όλο το χρόνο παλεύουμε για τη νίκη, κάποιες φορές τα καταφέρνουμε κάποιες όχι, κάποιοι είναι δίπλα μας κάποιοι δεν είναι, κάποιοι μας αδικούν κάποιοι όχι, όμως έχω και εγώ δικαίωμα να πανηγυρίσω με όποιο τρόπο θέλω τα γκολ που πετυχαίνω.

Έχω μάθει να κοιτάζω πάντα μπροστά να περπατάω και να δουλεύω με ψηλά το κεφάλι, ο Πανιώνιος μου έχει δώσει αυτή την ευκαιρία τα τελευταία δύο χρόνια να αναδείξω τα προσόντα μου και την καριέρα μου. Συνεχίζω και τιμάω την φανέλα την οποία φοράω προσπαθώ για το καλύτερο και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ όχι για προσωπικού λόγους αλλά για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που κρατάω πιο ψηλά από όλη μου την καριέρα και θα την κρατάω μια ζωή. Από κει και πέρα θα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα ολοκληρώσω τους στόχους μου και τη δουλεία μου θα τιμήσω το συμβόλαιο μου και μετά θα δούμε τι θα κάνω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Σχετικά άρθρα