Μπατίστ: Να μας γίνει μάθημα

Διδακτικά ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλαγα, θα πρέπει να λειτουργήσει η βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ.Οι δηλώσεις του στην Πράσινη:

– Για τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Δεν παλέψαμε όπως θέλαμε κι έπρεπε. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 6 και με 10 πόντους και θεωρήσαμε πως χάσαμε το παιχνίδι και δεν προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει, δεν πρέπει να σταματάς να προσπαθείς μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν εκτελέσαμε σωστά τις εντολές του προπονητή μας σε άμυνα κι επίθεση».

– Για το μάθημα που πρέπει να πάρει η ομάδα του: «Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας γίνει μάθημα. Να μάθουμε από όσα κάναμε, αλλά κι από όσα δεν κάναμε την Παρασκευή. Πρέπει να δούμε τι χρειάζεται για να κερδίσουμε μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου, όπως η Μπαρτσελόνα, γιατί είναι πολύ πιθανό και στη συνέχεια της διοργάνωσης να συναντήσουμε αντιπάλους που βρίσκονται σε τέτοιο επίπεδο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

– Για το κρίσιμο ματς με τη Μάλαγα: «Το ματς με την Μπαρτσελόνα τελείωσε, πέρασε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε. Ετοιμαζόμαστε για έναν μεγάλο τελικό με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ και χρειαζόμαστε τη νίκη, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ιδανική για μας. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδό μας, μαζί με τον κόσμο μας, αρκεί να κερδίσουμε. Είμαστε σε μια κατάσταση που θέλαμε να είμαστε και μόλις καταφέρουμε να προκριθούμε στην οκτάδα, θα ετοιμαστούμε για τη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα