Μαντούρο: Να γραφτούμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι παίκτες του φετινού ΠΑΟΚ θα γραφτούν στην ιστορία της ομάδας, σύμφωνα με τον Χέντβιγκες Μαντούρο.Οι δηλώσεις του στο ‘PAOK TV’:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα (ισοπαλία με 3-3 απέναντι στον Απόλλωνα) πριν το ματς με την Καλλονή: ‘Νομίζω η ομάδα είναι καλά. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό και είχαμε την ευκαιρία αν παίζαμε λιγάκι περισσότερο, να κερδίζαμε το ματς’.
Για το πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο παιχνίδι με την Καλλονή όταν ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: ‘Πρέπει να σκεφτούμε αποκλειστικά το ματς γιατί παίζουμε στην Τούμπα, πρέπει να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Από αύριο θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό’.
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: ‘Φιλοδοξία της ομάδας είναι να κερδίζει τα πάντα. Νομίζω πως παίζουμε καλά αλλά πρέπει κάποιες φορές να καθαρίζουμε νωρίτερα τα ματς για να παίζουμε πιο εύκολα. Νομίζω πως είναι λογική η φιλοδοξία να κερδίζουμε όλα τα ματς γιατί ειδικά στην Τούμπα το αποδείξαμε απέναντι και στις μεγάλες ομάδες. Το καλύτερό μας χαρακτηριστικό είναι τα ματς στην Τούμπα, όπου δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να το κάνουμε και στα εκτός έδρας και αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς. Εχουμε την ευκαιρία να το ξεκινήσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό’.
Για τον θεσμό του Κυπέλλου: ‘Θέλουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να γραφτούμε στην ιστορία της ομάδας. Είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία να πάρουμε το Κύπελλο καθώς ο ΠΑΟΚ έχει να το κάνει αυτό πολλά χρόνια, κάτι που μπορούμε να το κάνουμε φέτος’.

Σχετικά άρθρα