Χρυσοί οι Κόνσλας και Γιάνναρος στο Σίδνεϊ

Ο Λευτέρης Κόνσολας και ο Σπύρος Γιάνναρος κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σίδνεϊ.
Την πλάτη τους ή καλύτερα το ξυρισμένο σε σχήμα καγκουρό πίσω μέρος του τριχωτού του κεφαλιού του Λευτέρη Κόνσολα έδειξαν ο ίδιος και ο Σπύρος Γιάνναρος στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς.

Οι δύο κωπηλάτες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στο Σίδνεϊ, κυριαρχώντας στους αγώνες.

Η ελληνική βάρκα τέθηκε επικεφαλής από τα πρώτα 200 μέτρα και διέσχισε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού παρά την πίεση που δέχθηκε από την Κίνα και την Αυστραλία.

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, πήραμε προβάδισμα, αλλά οι υπόλοιποι και ειδικά η Κίνα και η Αυστραλία, μείωσαν τη διαφορά στα τελευταία 500 μέτρα", σχολίασε ο Κόνσολας και πρόσθεσε χαριτολογώντας "ξύρισα το πίσω μέρος του κεφαλιού μου σε σχήμα καγκουρό προτού φύγουμε από την Αθήνα. Έπρεπε να δείξω στον κουρέα μια φωτογραφία ενός καγκουρό για να δει πως είναι".

Δεύτεροι ήταν οι Κινέζοι Ξιαοξιόνγκ Λι και Τιανφένγκ Ντονγκ και τρίτοι οι Αυστραλοί Πέρι Γουόρντ και Άνταμ Κατσίτσκι. Οι Κόνσολας και Γιάνναρος είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών μαζί με τους Γιώργο Κόνσολα και Παναγιώτη Μαγδανή.

Σχετικά άρθρα