Χέρι-χέρι στα πλέι οφ Φωστήρας και Ψαχνά, αυτοκτόνησε ο Παναιγιάλειος!

Ο Φωστήρας νίκησε με γκολ στο 94′ 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών και αμφότεροι μπήκαν στα πλέι οφ ανόδου, αφού την ίδια ώρα ο Παναιγιάλειος… αυτοκτονούσε παραχωρώντας ισοπαλία εντός έδρας 1-1 στην Επισκοπή!Στον Ταύρο, ο Φωστήρας με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του Τασουλή πήρε τη νίκη και μετά την ισοπαλία στο Αίγιο, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στα μπαράζ, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί στο φινάλε της αναμέτρησης!

Την ίδια ώρα, ο Παναιγιάλειος αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας αφού έμεινε στο 1-1 με την Επισκοπή στην έδρα του, ισοβάθμισε με τα Ψαχνά κι έμεινε εκτός πλέι οφ!

Οι Αιγιώτες είχαν δοκάρι στο 49′ με την κεφαλιά του Αργυρόπουλου και άνοιξαν το σκορ στο 71′, όταν ο Ατματσίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ο Μπουρλάκης πήρε το ριμπάουντ και έκανε ένα πλασέ, ο Χρυσοφάκης άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της Επισκοπής. Αμέσως μετά (74′) σε σουτ του Σκαρτσίλα η μπάλα αποκρούστηκε ξανά από το δοκάρι και στο 80′ ήρθε το «σοκ» για τους γηπεδούχους, όταν και η Επισκοπή ισοφάρισε με το σουτ του Μανουσάκη σε 1-1.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Βόλου διέσυρε 8-0 τον Βύζαντα στα Μέγαρα, ενώ Καλλιθέα και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Ο Αστέρας Μαγούλας νίκησε 3-2 τον Φωκικό κι ο Πανηλειακός 2-1 τον Αχαρναϊκό, ενώ η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 στην έδρα της Γλύφαδας.

Έτσι, Ολυμπιακός Βόλου, Χανιά, Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ ανόδου, ενώ οι Αστέρας Μαγούλας, Γλυφάδα και Βύζας Μεγάρων υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.

Τα αποτελέσματα
Γλυφάδα – Παναχαϊκή 0-1 (12′ Χιντζίδης)
Αστέρας Μαγούλας – Φωκικός 3-2 (3′ Μίτκας, 71′ Κανελλόπουλος, 91′ Καραγιάννης – 9′, 40′ Φράγκος)
Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (94′ Tασουλής)
Καλλιθέα – Χανιά 0-0
Παναιγιάλειος – Επισκοπή 1-1 (71′ Χρυσοφάκης – 80′ Μανουσάκης)
Πανηλειακός – Αχαρναϊκός 2-1 (72′ Φλίγκος, 75′ Αλτιπαρμακόβσκι – 67′ Νεόφυτος)
Βύζας Μεγάρων – Ολυμπιακός Βόλου 0-8 (7′ Ιωάννου, 17′ Κριστομπάλ, 23′, 41′, 53′, 66′ Γκούρμα, 63′, 68′ πέν. Μπρέσκα)

Σχετικά άρθρα