Μπαρτζώκας: Ποια γιορτή; Μας έφτυναν!

Ο Μπαρτζώκας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως φίλαθλοι στα Τρίκαλα έφτυναν και πέταγαν αντικείμενα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τραυματίστηκε ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν δυσαρεστημένος στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης (70-84), καθώς κατά την διάρκεια του αγώνα ορισμένοι φίλαθλοι των Τρικάλων στο γήπεδο έφτυναν και πέταγαν αντικείμενα στον πάγκο του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο φυσιοθεραπευτής των ερυθρολεύκων. Καταδίκασε το γεγονός ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον κόουτς και τα Τρίκαλα για την ομάδα που έχουν δημιουργήσει φέτος. Έχουν φυσιογνωμία ως ομάδα και σκληρή έδρα. Χαίρομαι όταν το επαρχιακό μπάσκετ πηγαίνει καλά.

Όταν η διαφορά πήγε στους 19 πόντους, οι νέοι μας παίκτες κινήθηκαν λάθος σε άμυνα και επίθεση. Τώρα εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό ότι δεν κουράσαμε τους βασικούς παίκτες.

Ο Ολυμπιακός πάντα χαίρεται να παίζει στην επαρχία, σήμερα, όμως, όπως είχε πει και ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν μια γιορτή αυτό το παιχνίδι, αλλά στις γιορτές εγώ δεν έχω δει να φτύνουν παίκτες και προπονητές στο τέλος του ματς, να πετάνε αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, αλλά και να υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές.

Προχθές στη Μάλαγα τέλειωσε το παιχνίδι, σε ένα οριακό ματς για την ομάδα τους που τελείωσε με ήττα, παρόλα αυτά περίμεναν τους παίκτες μας για να φωτογραφηθούν οι φίλοι της Μάλαγα. Αν εδώ ο σύνδεσμος φιλάθλων Σακαφλιά κρίνουν ότι πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, τότε πάω πάσο".

Σχετικά άρθρα