Παναθηναϊκός και Ατρόμητος εξετάζουν τον Λιπχόκο

Την περίπτωση του Νοτιοαφρικανού μεσοεπιθετικού, Τσέπο Λιπχόκο, εξετάζουν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος, σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας.
Οπως αναφέρει η "voetbalnieuws.be", η Γκενκ ενδιαφέρεται για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Αμαζούλου, αλλά έχει να ανταγωνιστεί τον Παναθηναϊκό, τον Ατρόμητο και τη Φούλαμ.

Η Γκενκ αναζητεί ταλέντα από την Αφρική και έχει ξεχωρίσει τον Λιπχόκο ως μία από τις πιο ξεχωριστές περιπτώσεις. Τον πιστεύουν ότι μπορεί να εξελιχθεί και να αποκτήσει μεταπωλητική αξία, αλλά επειδή συμβαίνει αυτό έχει να αντιμετωπίσει τις κρούσεις άλλων ευρωπαϊκών club.

Ο Λιπχόκο έχει γεννηθεί στις 21 Φεβρουαρίου του και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως δεξιός εξτρέμ, διακρινόμενος για την ταχύτητα, την έκρηξη και τα δυνατά σουτ. Η τρέχουσα σεζόν είναι η πρώτη του σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει 6 συμμετοχές, 1 στην ενδεκάδα και 5 ως αλλαγή.

Στο παρελθόν, έχει δοκιμαστεί από τον Ατρόμητο αλλά λόγω ενός μπερδέματος με τα δικαιώματα του δεν παρέμεινε, ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα