Σάντσες: Είναι στο χέρι μας να σωθούμε

Ο Λόρι Σάντσες μετά τη νίκη του Απόλλωνα στην Κομοτηνή, τόνισε πως είναι στο χέρι των κυανόλευκων να κερδίσουν στα δυο ματς (Εργοτέλης μέσα, Ολυμπιακός έξω) που απομένουν και να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία… Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρετανού τεχνικού:
"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Αν μετρήσουμε τις ευκαιρίες, δίκαια πήραμε το παιχνίδι. Ο καλύτερος παίκτης του Πανθρακικού ήταν ο τερματοφύλακάς του, που έκανε φανταστικές αποκρούσεις.

Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κα συνολικά πήραμε τέσσερις βαθμούς.

Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, είναι στο χέρι μας να σωθούμε και να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς, αυτό λέω στους παίκτες μου. Βλέπουμε πρώτα, όμως, το παιχνίδι με τον Εργοτέλη".

Μετά ρωτήθηκε για την… αρπαγή του μικροφώνου της NOVA, όταν ακυρώθηκε το γκολ του Παπαζαχαρία για να απαντήσει: "Είχα λάθος, είχε δίκιο ο διαιτητής, όμως παίζουμε το μέλλον μας, την καριέρα μας και υπάρχει μεγάλη πίεση. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να έχεις πάθος. Ήταν λάθος μου, ζητώ συγγνώμη".

Τέλος, σε ερώτηση γιατί στα τελευταία λεπτά τον περισσότερο χρόνο δεν έβλεπε το ματς, αλλά καθόταν πίσω από τον πάγκο πίνοντας νερό, είπε: "Έχω συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, τη Βόρεια Ιρλανδία, έχω παίξει σε μεγάλους αγώνες, αλλά ποτέ δεν είχα τόσο άγχος. Αυτά τα δέκα λεπτά φάνηκαν πολύ περισσότερα".

Σχετικά άρθρα