Παπάζογλου: Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε τελικό

Σύνθημα πρόκρισης στον τελικό έδωσε ο Τάσος Παπάζογλου ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε την αναμέτρηση με τον Αρη, τονίζοντας πως οι κίτρινοι είχαν ένα έξτρα κίνητρο
Ο Παπάζογλου μιλώντας στη NOVA τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο Άρης ήταν κλεισμένος πίσω. Εμείς δεν καταφέραμε στην αρχή του αγώνα να σκοράρουμε. Το πετύχαμε προς το τέλος. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ θέλουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα έτσι ώστε να έχουμε πιο εύκολο έργο στον επαναληπτικό. Κάθε αγωνιστική υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και δεν έχουμε τόσο καλή απόδοση όσο στα προηγούμενα παιχνίδια".

Για την συνέχεια τόνισε: "Είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουμε τι ευθύνες έχουμε. Ξέρουμε πως πρέπει να περάσουμε στον τελικό. Γνωρίζουμε πως έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ".

Για τα fair play των Κάμπελ και Ηρακλή είπε: "Συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει να γίνονται. Πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες και άνθρωποι. Έτσι πρέπει να είμαστε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και στα 90 λεπτά και μετά".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού και Άρη στον αγωνιστικό χώρο: "Τα παιδιά του Άρη ίσως είχαν ένα παραπάνω κίνητρο. Έπαιξαν πιο δυνατά και φάνηκε αυτή η εικόνα. Ήταν πολύ σκληρό ματς. Ο Άρης δεν έφυγε με κατεβασμένα χέρια. Δεν ήθελε να φύγει έτσι. Κάποιες φάσεις μπορούσαμε να τις είχαμε αποφύγει".

Την αγαπημένη του θέση: "Παίζω όπου κρίνει ο προπονητής. Η θέση μου είναι στόπερ. Νιώθω πιο άνετα και μπορώ να παίξω καλύτερα στο κέντρο της άμυνας".

Σχετικά άρθρα