Εύκολο ρατατούιγ!

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια κρεμμύδια</span><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια πιπεριές</span><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια μελιτζάνες</span><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια ντομάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια κολοκύθια</span><br /><span style="font-size: medium;">Μία κουταλιά του γλυκού μέλι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μία σκελίδα σκόρδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Μαϊντανός</span><br /><span style="font-size: medium;">Βασιλικός</span><br /><span style="font-size: medium;">Ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες, τις πιπεριές σε μακρόστενα κομμάτια και τις μελιτζάνες σε τετράγωνα κομμάτια. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Τηγανίζουμε τις πιπεριές και στη συνέχεια τηγανίζουμε ένα ένα όλα τα λαχανικά μας. Στο τέλος, τα ρίχνουμε όλα μαζί στο τηγάνι και προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο, τον βασιλικό, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Το βάζουμε σε πήλινο και ρίχνουμε το μέλι. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου δύο ώρες.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 160 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα