Μπουγιουρντί!

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Δύο ντομάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">Ένα κρεμμύδι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μία κόκκινη πιπεριά</span><br /><span style="font-size: medium;">120 γραμμάρια φέτα</span><br /><span style="font-size: medium;">Ρίγανη</span><br /><span style="font-size: medium;">Ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Κόβουμε σε κομματάκια τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι, τα ανακατεύουμε καλά μαζί με τη φέτα και τη ρίγανη και τα τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Ψήνουμε με σκεπασμένο το ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι τα λαχανικά να γίνουν ωραία και μαλακά, για περίπου 20 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα