Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Βοήθεια! Η γυναίκα μου με χώρισε γιατί βρήκε στο κινητό μου…
Βοήθεια! Η γυναίκα μου με χώρισε γιατί βρήκε στο κινητό μου... thumbnail

Βοήθεια! Η γυναίκα μου με χώρισε γιατί βρήκε στο κινητό μου…

Αναγνώστης μας ρωτά: Απευθύναμε το ερώτημά σας στον ψυχολόγο, ομαδικό θεραπευτή,Δημήτρη Κατσαρό. 


Δημήτρης Κατσαρός


Αγαπητέ αναγνώστη:

 

Το τί θα πρέπει να κάνετε είναι άμεσα συνυφασμένο με το πως νιώθετε και ποιές είναι οι προτεραιότητές σας. Δηλαδή αν έχετε στόχο να ξεπεράσετε τον πόνο του χωρισμού σας πρέπει να εστιάσετε αρχικά στην σωματική σας υγεία, να αποφέυγετε τις υπερβολές γιατί στην αρχή το στρες του χωρισμού μας βάζει να τεντώνουμε αρκετά τον οργανισμό μας γι'αυτό και πολύ συχνά μετά από ένα χωρισμό αρρωσταίνουμε. Μετά σιγά-σιγά να επενδύσετε το χρόνο ή μέρη του χρόνου που ήσασταν με τη γυναίκα σας σε κάτι καινούργιο που να μην έχει όμως να κάνει με μια νέα σχέση.

 

Π.χ.: Ένα χόμπυ, μια νέα ασχολία, μια δημιουργική δραστηριότητα που να μη σας κάνει να βαριέστε. Συν τω χρόνω θα δείτε ότι η απώλεια ηρεμεί μέσα σας και βγαίνει στην επιφάνεια η τάση για διασκέδαση με σκοπό τη διασκέδαση και όχι την "παρηγοριά". Τότε είναι η αρχή της νέας αυτοπεποίθησης.

Εαν απ' την άλλη έχετε σκοπό να διεκδικήσετε τη γυναίκα σας τότε χρειάζεται χρόνο, πίστη και υπομονή. Τα αποτελέσματα μπορεί να έχουν σχέση και με την ιδιοσυγκρασία της σαν άνθρωπο. Δηλαδή με λίγα λόγια παίρνετε ένα ρίσκο. Μπορεί να μην ξαναείστε μαζί.

 

Θα χαρούμε να μάθουμε την εξέλιξη στο θέμα σας. Μη διστάσετε να ξαναστείλετε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X