Κόρμπος: Εχουμε δώσει τη ψυχή μας

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε για την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του να σώσουν τον Απόλλωνα από τον υποβιβασμό και την επιρροή του Λόρι Σάντσες από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.
Ο άσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Κόρμπος, μίλησε στον "NovaΣπορ Fm 94,6" για:

-τη χθεσινή νίκη του Απόλλωνα επί του Πανθρακικού:

"Πήγαμε στην Κομοτηνή για να παίξουμε την παραμονή μας. Για άλλο ένα ματς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Κομβικό ήταν το γκολ του Πετρόπουλου, το οποίο μας έβαλε μπροστά στο σκορ. Από εκεί και πέρα, καταφέραμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, παρά το αυτογκόλ που πετύχαμε και με το οποίο δεχθήκαμε τη δεύτερη ισοφάριση".

-το γεγονός ότι παρά την καλή επιθετική συγκομιδή, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία:

"Είμαστε μία ομάδα αρκετά παραγωγική, όμως αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία μας. Έχουμε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Δεν γίνεται σε κάθε ματς να πετυχαίνουμε τρία και τέσσερα γκολ".

-την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα:

"Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα μας, όμως πρέπει να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Πρέπει να κάνουμε ακριβώς την ίδια εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, όταν ήμασταν με τρία γκολ πίσω στο σκορ, και τον Πανθρακικό. Μπορείς να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια, και όλα μπορείς να τα χάσεις".

-το γεγονός ότι έχει σημειώσει έξι τέρματα τη φετινή σεζόν:

"Δεν μου έχει ζητήσει κάτι ο προπονητής. Από τη στιγμή που η ομάδα ήταν σε δύσκολη θέση, κάποιοι παίκτες έπρεπε να κάνουν το κάτι παραπάνω. Έχουμε δώσει και τη ψυχή μας για την ομάδα, παίκτες όπως ο Πετρόπουλος, ο Αμπρόουζ και ο Μίνγκας".

-την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας με την έλευση του Λόρι Σάντσες:

"Όταν ήρθε ο προπονητής η ομάδα είχε μόλις 8 βαθμούς και τώρα είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Άλλαξε κάποια πράγματα και έχουν βγει οι επιλογές του. Όταν ήρθε, είχαμε μακράν τη χειρότερη άμυνα, οπότε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κοιτάξει τον συγκεκριμένο τομέα".

-το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ατρόμητο:

"Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Απόλλων, όμως ο Ατρόμητος αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έζησα εκεί έξι χρόνια και θα ήθελα κάποια στιγμή να φορέσω ξανά τη φανέλα του".

Σχετικά άρθρα