“Ετοιμάζουν σφαγή ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό”

Με αφορμή τον ορισμό του Χαράλαμπου Καλογερόπουλο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο πρώην διαιτητής Αλέκος Ναζίρης υποστήριξε πως ετοιμάζεται "σφαγή" του Δικεφάλου!Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena Fm ο πρώην ρέφερι:

"Όλο το πακέτο είναι έτοιμο για σφαγή. Αν τους δώσει και το δικαίωμα η ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν μπουν μέσα δυνατά να παίξουν την μπάλα που ξέρουνε, το έργο τους θα γίνει πιο εύκολο.

Είναι καλός διαιτητής ο Καλογερόπουλος, ετοιμάζεται για να γίνει διεθνής, πολύ έξυπνος, αλλά για αυτό δεν τον βάλανε να παίξει την προηγούμενη Κυριακή, για να τον έχουν έτοιμο για αυτό το παιχνίδι.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ο ΠΑΟΚ από κάτω. Με τίποτα. Και σαν ομάδα αλλά και σαν μονάδες ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Το πακέτο είναι έτοιμο για την σφαγή, εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ για το καλό του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. Είναι καλός διαιτητής αλλά είναι μέσα στο σύστημα. Αν θυμάμαι και καλά ακούστηκε το όνομα του και σε κάτι κασέτες για στημένα παιχνίδια".

Σχετικά άρθρα