Αλβέρτης: Να βγάλουμε στο παρκέ τις πραγματικές δυνατότητες μας με την Μάλαγα

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό μίλησε για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Παναθηναϊκού, αλλά και για το σπουδαίο ματς της Πέμπτης με την Μάλαγα.
"Ήταν εμφανές ότι στο πρώτο μέρος μαζί με την καλή επίθεση δεν δούλευε η άμυνα μας. Δεν προσπαθήσαμε αρκετά και αυτό είχε συνέπεια να είμαστε κοντά στο σκορ” είπε αρχικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού.

Στη συνέχεια ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδος συμπλήρωσε: ”Στην συνέχεια παίξαμε πολύ καλή άμυνα και διατηρήσαμε την ίδια επίθεση και ίσως ακόμα καλύτερη”.

Όσο για την συνέχεια της ομάδας τόνισε: ”Το ματς της Πέμπτης για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε συγκέντρωση και να βγάλουμε στο παρκέ τις πραγματικές δυνατότητες μας. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Είδαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και περιμένουμε το ματς της Πέμπτης”.

Ο Γιόνας Ματσιούλις, με την σειρά του, μίλησε για το λάθος της ομάδας του, αλλά και για την Μάλαγα:."Επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη. Ξεκινάμε την αναμέτρηση χωρίς αυτοσυγκέντρωση και αφήνουμε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι. Όπως έγινε απόψε, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Κολοσσός. Δεν έπρεπε να επιτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας και πλέον εμείς σκεφτόμαστε την Μάλαγα".

Σχετικά άρθρα