Μίτσελ: Απαράδεκτη η εικόνα σας, συνέλθετε άμεσα!

Η χαλάρωση και οι κακές εμφανίσεις των παικτών του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια έφεραν… γκάζια από τον Μίτσελ στους ερυθρόλευκους. Ο Ισπανός τεχνικός αγρίεψε και έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους αφυπνίσει ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας τους πως η σεζόν δεν τελείωσε.Ο Μίτσελ μίλησε με αυστηρό ύφος στους παίκτες του λέγοντάς τους τα εξής: "Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν θα την ανεχτώ άλλο. Έχετε χαλαρώσει σε υπερβολικό βαθμό, λες και δεν έχετε διάθεση να παίξετε ποδόσφαιρο. Η εικόνα σας είναι απαράδεκτη!

Τι έχετε πάθει; Θέλω να συνέλθετε άμεσα! Ορισμένοι έχετε λάθος νοοτροπία. Επειδή κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε αδιάφοροι. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια, έχουμε να διεκδικήσουμε έναν ακόμη τίτλο μπροστά μας και η σεζόν δεν τελείωσε.

Ακολουθεί ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στον Κύπελλο και σας θέλω απόλυτα σοβαρούς, συγκεντρωμένους και ετοιμοπόλεμους. Θέλουμε και το Κύπελλο ώστε να τελειώσουμε την χρονιά με νταμπλ. Ξέρω πως και εσείς το θέλετε αυτό, αλλά αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι χαλαρά δεν θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλω να ανεβάσετε την απόδοση σας.

Πάμε για τη νίκη και την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ ώστε να περάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο. Θέλω να σας δω να έχετε πάθος, θέληση, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα όπως είχατε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα μας. Το γήπεδο μας θα είναι γεμάτο την Τετάρτη και ο κόσμος θέλει από εμάς γκολ, θέαμα και κυρίως τη νίκη. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πιστεύω σε εσάς και το ξέρετε".

Σχετικά άρθρα