Λάσμε: Ετοιμοι για Μάλαγα

Σύνθημα νίκης ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλαγα έδωσε ο Στεφάν Λάσμε, που μίλησε με τα καλύτερα για τον κόουτς Αλβέρτη και τους συνεργάτες του.Αρχικά ο σέντερ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στην ανάδειξή του σε MVP της 23ης αγωνιστικής στην Α1: "Είναι πάντα τιμητικό και κατά κάποιο τρόπο σου δίνει ένα κίνητρο μια τέτοια διάκριση. Όσο κι αν όλοι προτιμούμε μια διάκριση της ομάδας, δεν παύει να είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα για την Ευρωλίγκα, αλλά γνωρίζαμε πως έπρεπε να παίξουμε σοβαρά και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου", είπε και συνέχισε…

"Επρεπε να εστιάσουμε σε αυτή την αναμέτρηση. Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας και ο αγώνας αυτός μας βοήθησε στο να δούμε στοιχεία που θέλαμε. Και ιδιαίτερα οι προπονητές μας. Ο κόουτς Αλβέρτης κάνει καλή δουλειά, όπως και οι συνεργάτες του και μας βοηθούν σε αυτή τη μετάβαση.

Γι’ αυτό προσπαθήσαμε όλοι, συγκεντρωθήκαμε στο ματς απέναντι στον Κολοσσό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε ακόμη πιο σοβαροί, ακόμη πιο έτοιμοι απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας".

Σχετικά άρθρα