Στάριτζ: Πρωτάθλημα για τον Τζέραρντ

Στον Στίβεν Τζέραρντ θα αφιερώσει πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λίβερπουλ ο Ντάνιελ Στάριτζ.
Ο Τζέραρντ έκανε το ντεμπούτο του στην Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο του 1998. Από τότε οι "ρεντς" έχουν τερματίσει δύο φορές στην 2η θέση στο πρωτάθλημα (2002, 2009).

Ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ και η καριέρα του θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά αν το 2002 είχε υπογράψει στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ή στην Τσέλσι λίγα χρόνια αργότερα που είχε ενδιαφερθεί για τον Άγγλο μέσο.

Ο 33χρονος Τζέραρντ δηλώνει ότι η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ θα σημαίνει πολλά περισσότερα από το να κατακτούσε το πρωτάθλημα με άλλη αγγλική ομάδα.

Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος η Λίβερπουλ βρίσκεται στην κορυφή και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Ο Στάριτζ είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες της Λίβερπουλ που έχει κερδίσει πρωτάθλημα στην καριέρα του με την Τσέλσι το 2010. Ο 24χρονος επιθετικός δηλώνει ότι ο Τζέραρντ αξίζει να κερδίσει το πρωτάθλημα αν οι "ρεντς" καταφέρουν να μείνουν στην κορυφή μέχρι το τέλος.

"Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος παίκτης στην Λίβερπουλ για να σηκώσει το τρόπαιο. Αν το κερδίσουμε ο Στίβεν το αξίζει. Θα έπρεπε να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ για όλα όσα έχει κάνει στον σύλλογο. Κάθε παίκτης στην ομάδα θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Είναι απίστευτος, ένα πραγματικός ηγέτης. Ζει για την Λίβερπουλ, είναι στην ομάδα όλη την διάρκεια της καριέρας του και είναι μεγάλη απόλαυση να παίζεις μαζί του.

Ο Τζέραρντ είναι ένας θρύλος όχι μόνο για την Λίβερπουλ αλλά και για ολόκληρο το αγγλικό ποδόσφαιρο. Θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους μέσους στο ποδόσφαιρο όχι μόνο στην Λίβερπουλ".

Σχετικά άρθρα