Έχετε δοκιμάσει πουρέ από σπαράγγια;

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 μεγάλο μάτσο σπαράγγια λεπτά (περίπου 20)</span><br /><span style="font-size: medium;">1/4 φλιτζάνι σπανάκι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ρίχνετε αρκετό νερό σε μια κατσαρόλα και βράζετε σε δυνατή θερμοκρασία. Όταν το νερό πάρει την πρώτη βράση, τότε ρίχνετε τα σπαράγγια και βράζετε σε δυνατή εστία για 4 λεπτά. Ετοιμάστε ένα μεγάλο μπολ με παγωμένο νερό με παγάκια. Στη συνέχεια στραγγίζετε τα σπαράγγια και τα ρίχνετε στο παγωμένο νερό.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και ζεσταίνετε σε μέτρια προς χαμηλή εστία. Προσθέστε το κρεμμύδι και χαμηλώνετε τη φωτιά. Στη συνέχεια ρίχνετε το τα σπαράγγια μαζί με το σπανάκι και το μαγειρεμένο κρεμμύδι σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα. Σερβίρετε με κρακέρ ή με τα ψητά σας.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα