Ομελέτα με μελιτζάνα και κολοκυθάκια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">6 αυγά</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κρεμμύδι</span><br /><span style="font-size: medium;">Σκόρδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Ππιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Λάδι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κύβους μαζί με τα κολοκυθάκια τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν στο σουρωτήρι για μισή ώρα. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι και ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο κοπανισμένο και σε λίγο τις μελιτζάνες με τα κολοκυθάκια στεγνωμένες με χαρτί της κουζίνας.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, αλατοπιπερώνουμε  και ψήνουμε την ομελέτα κι από τις δύο μεριές για 4 λεπτά από την κάθε πλευρά στη μεσαία θερμοκρασία.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα