Ραβιόλια φούρνου με σάλτσα ντομάτας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 συσκευασία ραβιόλια</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">5 μανιτάρια Πλευρώτους ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ρυθμίζουμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).</span><br /><span style="font-size: medium;">Βράζουμε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.</span><br /><span style="font-size: medium;">Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις στη 2 σκάλα για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα