Τέλος ο Αγκάνθο από Αρη

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Νταβίντ Αγκάνθο με τον Ισπανό επιθετικό να είχε υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.
Ο Αγκάνθο ζήτησε άδεια για να μεταβεί στην Μαδρίτη για να διευθετήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα. Ο Γιώργος Φοιρός συναίνεσε στο αίτημα του Ισπανού επιθετικού αφού ούτως ή άλλως δεν τον υπολογίζει για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Ο Αγκάνθο σε αντίθεση με την περσινή χρονιά όπου ήταν πρώτος σκόρερ του Άρη την φετινή ταλαιπωρήθηκε από το γνωστό πρόβλημα του τραυματισμού του με αποτέλεσμα να μην προσφέρει τα αναμενόμενα. Όπως φαίνεται και από την γλώσσα των αριθμών καθώς αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League και πέτυχε μόλις 3 γκολ.

Πλέον θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του Αγκάνθο με την ΠΑΕ Άρης δεν τίθεται. Εξάλλου το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι τον Ιανουάριο και επικυρώθηκε το καλοκαίρι ήταν για 1+1 χρόνια με την ανανέωσή του να είχε ισχύ εφόσον ο Ισπανός επιθετικός να έκανε τουλάχιστον 24 συμμετοχές. Κάτι όμως που δεν έγινε.

Εν τω μεταξύ ο Ρούμπεν Πουλίδο εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που έκανε πρόσφατα εγχείριση είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή στην πατρίδα του και επιθυμεί να το αξιοποιήσει μετά το τέλος της καριέρας του

Σχετικά άρθρα