Αρχική / Μαζικές τάσεις φυγής στον Άρη λόγω οφειλών και διοικητικής αβεβαιότητας
Μαζικές τάσεις φυγής στον Άρη λόγω οφειλών και διοικητικής αβεβαιότητας  thumbnail

Μαζικές τάσεις φυγής στον Άρη λόγω οφειλών και διοικητικής αβεβαιότητας

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στην Β’ κατηγορία ενόψει της νέας χρονιάς, όμως ουδείς γνωρίζει αν η ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στην Football League, ή θα επιλεγεί η λύσει του υποβιβασμού στην τρίτη κατηγορία προκειμένου να ξεκινήσει μια διαδικασία οικονομικής εξυγείανσης του συλλόγου.


Η αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ είναι δίχως προηγούμενο και το κλίμα  ενόψει της νέας σεζόν προμηνύεται ζοφερό. Πέρα από τη διοικητική ανυπαρξία και τον πόλεμο που επικρατεί ανάμεσα στον Λάμπρο Σκόρδα και την Κοινωνία των Μελών Άρη, αγωνιστικά η ομάδα ενδέχεται να μένει «γυμνή» αφού η πλειοψηφία των παικτών βρίσκεται στην έξοδο.


Δνε έιναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί, που προκαλέι την αβεβαιότητα των ποδοσφαιριστών. Το βασικότερο είναι το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και καιρό, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι στους παίκτες οφείλεται σχεδόν όλο το φετινό τους συμβόλαιο, εκτός από εκείνους που τους έχουν παραχωρηθεί τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, για την παραμονή τους στην ομάδα.


Το δυσάρεστο για τον σύλλογο είναι ότι ανά πάσα στιγμή στο σύνολο τους οι ποδοσφαιριστές μπορούν να μείνουν ελεύθεροι μέσω προσφυγής και πολλοί από αυτούς είναι έτοιμοι να το κάνουν.


Από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει κάποια προοπτική για να εισπράξουν τα οφειλόμενα, οι πληροφορίες από τους «κίτρινους» λέν πως ήδη οι περισσότεροι παίκτες αναζητούν αλλού την τύχη τους.


Από την άλλη, όσο είναι ρευστό το διοικητικό καθεστώς είναι αδύνατη οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και συζήτηση για διακανονισμούς, αφού ούτε τα χρήματα υπάρχουν, ούτε μπορούν να εκτιμηθούν τα έσοδα της νέας χρονιάς, καθώς ουδείς γνωρίζει που θα αγωνίζεται η ομάδα.


Προς το παρόν, στο τιμόνι της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή βρίσκεται η διοίκηση Λάμπρου Σκόρδα. Έχει οριστεί μέχρι τις 21 Ιουλίου, δεν δείχνει διατεθειμένη (κατά δήλωση της) να αποχωρήσει, πιστεύοντας ότι μόνο αυτή αποτελεί μια ρεαλιστική κατάσταση που μπορεί έστω και τώρα να κρατήσει την ομάδα ζωντανή.


Από την άλλη η Κοινωνία των Μελών Άρη ζητά την αποχώρηση Σκόρδα και των συνεργατών του, χωρίς ωστόσο να έχουν έτοιμη λύση για τη διάδοχη κατάσταση.


Και εν μέσω όλων αυτών υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βλέποντας την όλη κατάσταση να είναι ρευστή, ψάχνουν την τύχη τους «σε άλλες πολιτείες».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X