Αρχική / Ψυχολογία / Οικογένεια / Mπορεί στην εφηβεία να εμφανιστούν ψυχωσικά φαινόμενα;
Mπορεί στην εφηβεία να εμφανιστούν ψυχωσικά φαινόμενα;  thumbnail

Mπορεί στην εφηβεία να εμφανιστούν ψυχωσικά φαινόμενα;

Η Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού & Εφήβου διοργανώνει συνέδριο με τίτλο:


«ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΩΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ» που θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, στο κέντρο της Αθήνας, στο Divani Acropolis Palace Hotel.


Στόχος του συνεδρίου είναι να αναπτυχθεί διάλογος για τις ψυχωσικές καταστάσεις στην ταραγμένη περίοδο της εφηβείας, που μπορεί να κυμαίνονται από τις αναπτυξιακές προσπάθειες προσαρμογής έως τη σοβαρή ψυχωσική παθολογία. Στις τράπεζες συζήτησης του συνεδρίου θα διερευνηθούν επίσης θέματα τεχνικής σχετικά με την ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία αυτών των εφήβων, και την αντίστοιχη εργασία με τις οικογένειές τους.


Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι η Margot Wadell (UK), ο Lut de Rijd (BE) και ο Luc Moyson (BE), διεθνώς αναγνωρισμένοι κλινικοί με πολύχρονη θεραπευτική και εποπτική εμπειρία στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία εφήβων.


Εκτός από την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου, στο συνέδριο συμμετέχουν η Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία, η Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας, και Οργανισμοί όπως η Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το παιδί «Σ. Δοξιάδης», το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Μονάδα Παιδιών & Εφήβων της Καλλιθέας, και η Μονάδα Εφήβων Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε το www.hacapp.net. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συνεδρίου είναι: hacapp.conference.2014@gmail.com


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X