Αρχική / Πολιτισμός / City life / Γεύσεις, χρώματα και αρώματα σε ένα φεστιβάλ που αγκαλιάζει την Ελλάδα!
Γεύσεις, χρώματα και αρώματα σε ένα φεστιβάλ που αγκαλιάζει την Ελλάδα! thumbnail

Γεύσεις, χρώματα και αρώματα σε ένα φεστιβάλ που αγκαλιάζει την Ελλάδα!

Το 5ο Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 4, 5 & 6 Απριλίου 2014 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

 

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.


 

Στο πλαίσιο του 5ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας».


 

Το 5ο Agro Quality Festival έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές. Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί οσημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις.


 

Οι επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις, καθώς και η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες αγροτικού ενδιαφέροντος εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα της «Έκθεσης Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.


 

Όλες τις πληροφορίες καθώς και το κόστος ενοικίασης των περιπτέρων μπορείτε να τα βρείτε στο έντυπο και στην αίτηση συμμετοχής που επισυνάπτονται.


 

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ειρήνη Ψαχούλιαστα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957, fax210 3610276, email: info@edpa.gr , www.edpa.gr.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X