Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Μαρία Σαμιώτη
Μαρία Σαμιώτη thumbnail

Μαρία Σαμιώτη

Μαρία Σαμιώτη


Τ: 211 4086706,  e-mail: samioti@relatecenter.gr, site: www.relatecenter.gr


Εργάζεται ιδιωτικά ως Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια παρέχοντας ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική βοήθεια σε άτομα, ζευγάρια, ομάδες και οικογένειες. Διεξάγει σεμινάρια για τη Συστημική Προσέγγιση, τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής και την Εικόνα Σώματος σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρίες, οργανισμούς και οικογενειακές επιχειρήσεις με τη μορφή βιωματικών εργαστηρίων, με τη θεωρητική στήριξη του Systemic Appreciative Approach. Παρέχει συμβουλευτική βοήθεια σε νεαρούς αθλητές/πρωταθλητές και τις οικογένειές τους και προπονεί ψυχολογικά ενηλίκους αθλητές, προπονητές και ομάδες.


Η Μαρία Σαμιώτη είναι πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης με την ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Ως φυσική εξέλιξη έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Καταξιωτική Προσέγγιση σε Οργανισμούς (Systemic Appreciative Approach με τη μέθοδο Appreciative Inquiry) στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας σε συνεργασία με το KCC Foundation στο Λονδίνο. Εξειδικεύτηκε στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Master Practitioner από το ΚΕΑΔΔ σε συνεργασία & πλήρη εποπτεία με το NCFED της Μ. Βρετανίας). Είναι μέλος του European Family Therapy Association (EFTA) και του International Association of Eating Disorders for Professionals (Iaedp). Διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στη Ν. Ερυθραία. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X