Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Έρωτας: "Απάτησα τον άνδρα μου… για να τον εκδικηθώ"
Έρωτας: "Απάτησα τον άνδρα μου... για να τον εκδικηθώ" thumbnail

Έρωτας: "Απάτησα τον άνδρα μου… για να τον εκδικηθώ"

Απιστία, εκδίκηση και ψέματα…


Σύμφωνα με νέα έρευνα, το 90% των ατόμων που έπεσαν "θύματα απιστίας" πήραν εκδίκηση- απατώντας και οι ίδιοι τον/την σύντροφό τους.


Η εκδίκηση έρχεται δεύτερη στους λόγους που μπορεί να απιστήσει ένα άτομο, ενώ την πρωτιά κατέχει η "μη ύπαρξη σεξουαλικών επαφών". Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η "παραμέληση από τον σύντροφο".


Οι ηλικίες 25-34, είναι οι πιο "άπιστες", ενώ τα ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας συγχωρούν πιο εύκολα!


Οι γυναίκες φαίνεται να είναι πιο εκδικητικές με το 57% να απιστεί για εκδίκηση, ενώ το ποσοστό αυτό στους άνδρες ανέρχεται στο 43%.


Ωστόσο όταν οι γυναίκες απιστούν δεν "πιάνονται" από τον σύντροφό τους. Σε μια διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 3000 παντρεμένα ζευγάρια, το 95% των γυναικών και το 83% των ανδρών, ισχυρίστηκε ότι είχαν παράνομες ερωτικές συναντήσεις χωρίς να γίνουν αντιληπτές από τον/την σύζυγο!


Συνολικά το 89% που είχε απιστήσει δεν έγινε αντιληπτό από το έτερον ήμισυ!


Σύμφωνα με αρκετές μελέτες οι γυναίκες φαίνεται να έχουν περισσότερες εξωσυζυγικές σχέσεις από ποτέ,  αλλά συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά από τους άνδρες όταν απατούν. Ο Δρ David Holmes, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan, υποστηρίζει ότι οι γυναίκες μπορούν να πουν "καλύτερα ψέματα" γιατί είναι πιο εξελιγμένες ψυχολογικά, μπορούν να έχουν στρατηγική και σχέδιο, ενώ οι άνδρες φαίνεται να είναι πιο παρορμητικοί. Η μεγαλύτερη διαφορά των γυναικών είναι ότι μπορούν να κρατήσουν μυστικά από τον σύντροφό τους.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X