Σάντος: «Δεν μπορώ να παραμερίσω την επιθυμία μου»

Για την έντονη επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο ενός συλλόγου μίλησε για πολλοστή φορά ο Φερνάντο Σάντος . Με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή του πορτογαλικού RTP, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας αναφέρθηκε στο “δέσιμό” του με την Ελλάδα αλλά και το δυνατό σημείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:

«Μου αρέσει πολύ η Εθνική Ελλάδας. Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες και τους αρέσω επίσης. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ο τέλειος γάμος. Δεν μπορώ, όμως, να συμφιλιωθώ με το συναισθηματικό δέσιμο με την Ελλάδα και να παραμερίσω την επιθυμία να προπονήσω κάποιο σύλλογο».

Για το έχει κάνει συζητήσεις με κάποιες ομάδες: «Έχω αρχίσει κάποιες επαφές, αλλά ακόμη δεν βιάζομαι. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή μου, θέλω να την σκεφτώ καλά και σίγουρα θα είναι μετά το Μουντιάλ. Εάν το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ελκυστικό για τους προπονητές που δεν είναι Πορτογάλοι, θα είναι επίσης και για τους Πορτογάλους».

Για το δυνατό σημείο της Εθνικής ενόψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία: «Το πιο δυνατό σημείο της Ελλάδας, είναι οι κεντρικοί της αμυντικοί. Έχω επτά ή οκτώ που μπορούν να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πάρω μόνο τρεις γιατί υπάρχουν και παίκτες σαν τον Κατσουράνη, που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες θέσεις από μια και χρειάζομαι περισσότερους παίκτες στο κέντρο».

Σχετικά άρθρα