Με Περπέρογλου και… Αγγελόπουλο η προπόνηση

Με τον Στράτο Περπέρογλου να γυμνάζεται κανονικά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παρακολουθεί και να δίνει μήνυμα στήριξης στους παίκτες, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού (10/4, 9.45 μ.μ.) «εμφυλίου» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας.

Ο «Πέρπε» δεν αισθάνθηκε κάποια ενόχληση στους προσαγωγούς, στους οποίους είχε πάθει θλάση και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το αυριανό μεγάλο ματς. Σε αντίθεση με τον 30χρόνο φόργουορντ, ο Πρίντεζης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, και με την παρουσία του θέλησε να δώσει μήνυμα στήριξης στους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα εν όψει του αυριανού ντέρμπι. Μαζί του την προπόνηση παρακολούθησε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Σκινδήλιας.

Αύριο το πρωί στο ΣΕΦ οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν σουτ και μια επανάληψη της τακτικής που θα ακολουθήσουν στον «εμφύλιο».

Σχετικά άρθρα