Καινοτόμο ντοκυμαντέρ για το Λεωνίδα Σπάρτης (video)

Τρεις φοιτητές από το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στην Σπάρτη δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεωνίδα Σπάρτης παρουσιάζοντας την ιστορία του.
Το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2003 εντασσόμενο στη σχολή Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ η ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική του λειτουργία άρχισε το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004.  Αποτελεί το μοναδικό πανεπιστημιακό τμήμα στην Ελληνική επικράτεια το οποίο θεραπεύει και εξελίσσει ένα νέο επιστημονικό κλάδο για τα Ελληνικά δεδομένα, αυτόν της οργάνωσης και διαχείρισης του αθλητισμού.
Το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού έχει ως αποστολή:  
α) να προάγει την γνώση στους τομείς της επιστήμης του αθλητισμού και της οργάνωσης και διοίκησης των θεσμών του αθλητισμού.
β) να παρέχει στους φοιτητές και φοιτήτριες τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτισή τους για επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία.
γ) να οργανώνει μεταπτυχιακές σπουδές που οδηγούν στην κατάρτιση επιστημόνων με εξειδικευμένες γνώσεις σε επιμέρους γνωστικά αντικείμενα του τμήματος.
δ) να συμβάλλει στην παραγωγή επιστημόνων ικανών να αναλάβουν την οργάνωση και διαχείριση αθλητικών εκδηλώσεων, φορέων και επιχειρήσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σχετικά άρθρα