Αρχική / More / Αθλητικά / Ζητείται ανάκληση δηλώσεων από τον Αναστασίου
Ζητείται ανάκληση δηλώσεων από τον Αναστασίου thumbnail

Ζητείται ανάκληση δηλώσεων από τον Αναστασίου

Την υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεών του περί "ελεύθερων σκοπευτών" μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός – Εργοτέλης έχει πλέον ο Γιάννης Αναστασίου μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, πέραν της καταβολής προστίμου 4.000 ευρώ.

Αναλυτικά, η σχετική απόφαση: "Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. KΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.126/20-3-2014 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ, του προπονητή ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ τέλεσε το αποδιδόμενο σ΄αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα του άρθρου 25 του Π.Κ. της ΕΠΟ και επιβάλλει σ΄αυτόν καθώς και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4000) ευρώ στον καθένα και υποχρεώνει τον ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ σε ανάκληση, στα ίδια μέσα δημοσιεύσεως, των αποστελουσών δυσμενών κρίσεων δηλώσεών του, εντός προθεσμίας 20 ημερών από της δημοσιεύσεως της παρούσας. Σε περίπτωση δε μη συμμόρφωσής του και παρέλευσης απράκτου της εν λόγω προθεσμίας, να κληθεί σε απολογία ενώπιον της αρμόδιας Πειθαρχικής Επιτροπής στην οποία η παρούσα πρέπει να αποσταλεί σε αντίγραφο".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X