Γεύμα ενότητας στον ΠΑΟΚ ενόψει ημιτελικού

Μπορεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να προηγείται χρονικά για τον ΠΑΟΚ, αλλά η σκέψη όλων βρίσκεται στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Τούμπα. Παίκτες και εκπρόσωποι της τεχνικής ηγεσίας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, τονίζουν όμως πως πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ βρέθηκαν από την Νέα Μεσημβρία στο εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» στην Πολίχνη. Είναι το εστιατόριο του πρώην μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέφανου Σαράτση. Οι παίκτες, οι εκπρόσωποι της τεχνικής ηγεσίας και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας γευμάτισαν και φυσικά το βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό. Το ευχάριστο είναι πως ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει πολλές επιλογές στην διάθεσή του και ήδη έχει ξεκινήσει την αξιολόγηση για να παρατάξει την κατάλληλη ενδεκάδα στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης.

Οι συνευρέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων της ομάδας θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα