«Είμαστε Παναθηναϊκός, έχουμε μάθει στα δύσκολα…»

 Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά αυτή δεν έφτανε στους «πράσινους» για να πάρουν τη νίκη στο ΣΕΦ, με τον Ελληνα σέντερ να τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μάθει στα δύσκολα και δεν φοβάται όποιος και αν είναι ο αντίπαλός του στα πλέι οφ. 
«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ειδικά για όλη την Ελλάδα που έχει δύο πολύ μεγάλες ομάδες και πρωταγωνιστούν την Ευρωλίγκα, σε όλο το διάστημα ελέγχαμε το ματς και στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε επτά λάθη και αυτό έκρινε το ματς. Εκεί κρίθηκε αλλά και στην συγκέντρωση που είχε ο Ολυμπιακός», δήλωσε αρχικά ο πρώτος σκορερ του Παναθηναϊκού, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.
Για το αν ο Αλβέρτης έχει αλλάξει την ομάδα: «Αυτό ισχύει όντως. Κάθε παίκτης που παίζει στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να δίνει το καλύτερο δυνατό».
Για την εμφάνισή του και αν την χρειαζόταν: «Την χρειαζόμουν αλλά δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη που χρειαζόμασταν πολύ οπότε συνεχίζουμε. Έρχονται τα πλέι οφ και όλοι θα παλέψουμε για τη νίκη».
Για την Ρεάλ που θα βρει απέναντί του: «Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, η Ρεάλ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη όλη την χρονιά. Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός, έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα βουτάμε πάλι στα δύσκολα».
 
 

Σχετικά άρθρα