Αρχική / Οι όροι του Μίτσελ για να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού
Οι όροι του Μίτσελ για να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού  thumbnail

Οι όροι του Μίτσελ για να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού

Είναι δεδομένο πως οι δηλώσεις του Μίτσελ σε δύο διαφορετικά Μέσα την ίδια μέρα με τις οποίες άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, δεν πέρασαν απαρατήρητες από κάποιους. Μπορεί από τους περισσότερους να μην αξιολογήθηκαν σωστά και να υποβαθμίστηκαν, θεωρούμενες ως τυπικές κουβέντες ενός προπονητή, η αλήθεια όμως είναι μάλλον λίγο διαφορετική.


Ας δούμε κατ’ αρχήν ποια είναι τα δεδομένα. Ο Μίτσελ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό εν ισχύ, το οποίο προβλέπει και την επέκταση της συμφωνίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει και οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στο να ενεργοποιηθεί η οψιόν του δεύτερου χρόνου και να λήξει πλέον το 2015.


Σε περίπτωση που η μία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να το κάνει, τότε είναι αναγκασμένη να πληρώσει μια αρκετά υψηλή ρήτρα. Χρονικό περιθώριο για τις διαδικασίες αυτές είναι ο ερχόμενος Μάιος, κάτι που σημαίνει πως πριν μπει το καλοκαίρι θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές.


Ο Μίτσελ λοιπόν σήμανε με τον τρόπο του την… έναρξη των εργασιών. Ειδοποίησε δηλαδή τον Ολυμπιακό πως σιγά σιγά θα πρέπει να ξεκινήσουν οι σχετικές συζητήσεις. Θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι ο Ισπανός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία που έχει με τους Ερυθρόλευκους ως τώρα και θα ήθελε να τη συνεχίσει.


Έχει όμως το δικαίωμα να ζητήσει να γίνουν κάποια πράγματα. Ποια είναι αυτά; Πρώτο και καλύτερο οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας. Θεωρεί πως οι αλλαγές πριν και κατά τη διάρκεια της σεζόν έβγαλαν μάλλον αποδυναμωμένη την ομάδα και γι΄αυτό θέλει να γίνουν οι σωστές προσθήκες, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο δυνατό σύνολο, ικανό να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη.


Το δεύτερο το οποίο κάποιοι από το περιβάλλον της ομάδας εικάζεται είναι πως ο Ισπανός έχει κάποια μικροθέματα στα αποδυτήρια με κάποια κρούσματα απειθαρχίας, τα οποία μένουν πάντως επιμελώς κρυμμένα για το καλό της ομάδας.


Έτσι θεωρεί πως πρέπει να έχει στα χέρια του λευκή εντολή να διαχειριστεί το ρόστερ κατά βούλησιν και να έχει την ευχέρεια να απομακρύνει και κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν βοηθάνε στον τομέα αυτό. Μόλις πριν ένα χρόνο άλλωστε δεν δίστασε να αφήσει να φύγουν οι δύο αλγερινοί, για τους οποίους δεν είχε και την καλύτερη γνώμη, χωρίς να προβληματιστεί για το ότι αποτελούσαν κομμάτια του βασικού κορμού της ομάδας.


Από την άλλη πλευρά στον Ολυμπιακό δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δεχτούν τους όρους αυτούς, αφού άλλωστε αντιλαμβάνονται και γνωρίζουν πως είναι για το καλό της ομάδας. Αναγνωρίζουν το πετυχημένο έργο του Ισπανού, τρέφουν μεγάλο σεβασμό στην ποδοσφαιρική – και όχι μόνο – προσωπικότητά του και θεωρούν πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.


πηγη:exedra

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X