Η ιστορία του ΠΑΟΚ σε ένα βίντεο! (vid)

Απρίλιο του 1926 ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ και μέσα σε αυτά τα 88 χρόνια η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει γράψει ιστορία, έχει γνωρίσει χαρές και λύπες. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα βίντεο για τα γενέθλια της ομάδα με τις 88 χαρακτηριστικότερες στιγμές του.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«O ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚEΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ιδρύθηκε το 1926. Μήνα Απρίλιο… Και η σημερινή ημέρα η 12η Απριλίου έχει οριστεί από τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ως η ημέρα ίδρυσης και γιορτής του συλλόγου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Π.Α.Ο.Κ. μας, που γιορτάζει 88 χρόνια ιστορίας, με πολύ έντονη παρουσία στην ζωή όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά της Ελλάδας ολόκληρης.

Αυτά τα 88 χρόνια ήταν γεμάτα με στιγμές δόξας, πολύ έντονων συγκινήσεων, με χαρά, αλλά και λύπη, με σπουδαίες επιτυχίες, αλλά και σκληρές δοκιμασίες. Όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα τα οποία χαρακτηρίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. σε όλη αυτή την πορεία, από το 1926 μέχρι και σήμερα. Για την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. έχουν γραφτεί πολλά και ειδικότερα για την πορεία της ομάδας μπάσκετ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ.

Η εικόνα είναι αυτή που πάντα… μιλάει καλύτερα και για αυτό δημιουργήσαμε ένα video, με 88 χαρακτηριστικές στιγμές από την ιστορία της ομάδας μπάσκετ ΠΑΟΚ, με ιδιαίτερη έμφαση στις φωτογραφίες των ομάδων που έχουν γράψει την δική τους ξεχωριστή ιστορία από 1926 μέχρι και σήμερα.»

 

Σχετικά άρθρα